Skip to main content

Hoi!

Mijn naam is Andrea en je hebt op dit moment mijn website voor je neus! Leuk dat je een kijkje komt nemen! Op deze site wil ik graag mijn foto’s en blogs met jullie delen. Fotografie is een hobby van me die zich in het afgelopen jaar steeds meer heeft ontwikkeld. Ik wil hiermee blijven oefenen en experimenteren en ik zou het leuk vinden om eens een fotoshoot te doen. Het liefst van leuke, enthousiaste mensen lekker buiten in de natuur. Een andere hobby is reizen! Over de reizen die ik maak schrijf ik graag reisverslagen, die dus ook hier op de site te vinden zijn!

Nog een klein beetje achtergrond informatie: Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriend en onze hond Scott in Utrecht. Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Academische Pabo en daarnaast in 2018 ook als Orthopedagoog. In een normale werkweek vind ik het heerlijk om naast mijn werk te zwemmen en ’s avonds een boek te lezen of een serietje te kijken.

Als je het leuk vindt om mijn (foto)verhalen te volgen en mijn avonturen mee te beleven, dan zie ik je hier heel graag nog eens terug!